Капело разочаран Роналдом: Три године никога није предриблао

Легендарни тренер Јувентуса Фабио Капело није крио разочарење понашањем прве звезде тима Кристијна Роналда који је, након што га је тренер Сари заменио, напустио стадион пре краја дербија против Милана.

Тренер Јувентуса Маурицио Сари у дербију против Милана у 55. минуту извео је Кристијана Роналда из игре, што је био потез који је "Старој дами" донео три бода.

Роналдова замена Пауло Дибала постигао је једини погодак на мечу, али је после утакмице Португалац био у центру пажње због реакције након што је четврти арбитар подигао таблу на којој је писало да он излази из игре.

Роналдо је разочаран и љут отишао право у свлачионицу. Пре краја утакмице напустио је стадион, а ситуацију око Роналда коментарисао је и чувени Фабио Капело.

"То што није седео на клупи и што је рекао ружне речи Сарију није лепа слика. Роналдо мора да буде шампион чак и када му не иде, и када га тренер замени", рекао је Капело и онда жестоко искритиковао Португалца.

"Истина је да Роналдо није никога предриблао три године. Сећам се времена када је остављао противнике иза себе. Сада се то не дешава, а Даглас Коста и Дибала то раде", додао је бивши тренер Јувентуса.

Ово је био други узастопни меч на којем је Роналдо замењен, након гостовања код Локомотиве из Москве у Лиги шампиона, а објашњење Сарија "како није физички спреман" очигледно се не допада петоструком освајачу Златне лопте.  

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи