"Оштрице" одолеле Тотенхему, преокрет Њукасла

Фудбалери Тотенхема и Шефилд јунајтеда играли су нерешено 1:1, у утакмици 12. кола Премијер лиге. Евертон славио победу у Саутемптону, Барнли убедљив против Вест Хема, преокрет Њукасла против Борнмута.

Екипа Тотенхема никако да крене ка врху Премијер лиге. У утакмици 12. кола Шефилд јунајтед је узео бод у Лондону и продубио кризу Покетинових момака.

У првом полувремену није било голова, а Сон Хјонг-мин је у 58. минуту искористио грешку одбране гостију и донео предност свом тиму.

Само два минута касније Мекголдрик постиже погодак на другој страни, али је ВАР показао да се радило о офсајд позицији нападача "оштрица".

Ипак, гости стижу до изједначења и бода у 78. минуту, а стрелац је био Балдок.

Шефилд јунајтед је највеће изнанађење ове сезоне у Премијер лиги, после 12 одиграних утакмица дели пето место са Арсеналом са 17 освојених бодова.

Евертон се опоравио од грозне повреде Андре Гомеша прошлог викенда и славио тријумф у Саутемптону.

Дејвис је довео "карамеле" у вошство, изједначио до полувремена Дани Ингс, да би коначан резултат поставио Ричарлисон у 75. минуту утакмице.

Барнли је био убедљив на свом терену против Вест Хема. Барнс и Вуд донели су брзу предност домаћој екипи на "Турф Муру", а тријумф је оверио голман "чекићара" Хименез, неспретном реакцијом у 54. минуту.

Борнмут је повео у Њукаслу преко Харија Вилсона, да би "свраке" до преокрета дошле головима дефанзиваца Једлина и Кларка.

Резултати 12. кола Пемијер лиге:

Петак: Норич – Вотфорд 0:2

Субота:

Челси – Кристал Палас 2:0
Барнли – Вест Хем 3:0
Њукасл – Борнмут 2:1
Саутемптон – Евертон 1:2
Тотенхем – Шефилд јунајтед 1:1
Лестер – Арсенал 2:0

Недеља:

Манчестер јунајтед – Брајтон (15.00)
Вулвс – Астон Вила (15.00)
Ливерпул – Манчестер сити (17.30)

Табела: Ливерпул 31 (-1), Лестер 26, Челси 26, Манчестер сити 25 (-1), Шефилд јунајтед 17, Арсенал 17, Борнмут 16, Брајтон 15 (-1), Барнли 15, Кристал палас 15, Њукасл 15, Тотенхем 14, Евертон 14, Манчестер јунајтед 13 (-1), Вулвси (-1), Вест Хем 13, Астон Вила 11 (-1), Вотфорд 8, Саутемптон 8, Норич 7.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво