Гости расположени у Немачкој, Шалке без победе против Фортуне

У утакмицама 11. кола Бундеслиге одиграним у суботу, гости су имали више успеха. Лајпцих, Унион и Аугсбург однели бодове са гостовања, Шалке на свом терену испустио победу против Фортуне.

Лајпциг је у одличној форми. После победе над Зенитом у Лиги шампиона, екипа Јулијана Нагелсмана славила је и у Берлину, против Херте са 4:2.

Домаћи су повели на "Олимпијском стадиону" голом Миелштада, да би до полувремена Лајпциг преокренуо головима Вернера са беле тачке и Сабицера.

Гости су до убедљиве предности од 4:1 стихгли у другом делу погоцима Кампла и Вернера, да би коначан резултат поставио Зелке у зауставном времену.

Унион је био успешан на гостовању у Мајнцу, одневши тријумф од 3:2.

Ингвартсен и Андерсон донели су предност екипи из Берлина на полувремену, Швеђанин је повисио на 3:0, да би Онисиво и Бросински у финишу меча само смањили резултат.

Аугбург је славио код Падерборна са 1:0, а стрелац јединог гола био је Макс у 41. минуту.

Најзанимљивији дуел виђен је у Гелзенкирхену, где је Шалке три пута водио против Фортуне, али на крају освојио само један бод.

Калиђури, Кабак и Сердар доносили су вођства Шалкеу, али је на другој страни Хенингс хет-триком донео велики бод екипи из Диселдорфа.

У дербију кола Бајерн је убедљиво савладао екипу Дортмунда са 4:0.

Резултати 11. кола Бундеслиге:

Петак: Келн – Хофенхајм 1:1

Субота:

Херта – Лајпциг 2:4
Падерборн – Аугсбург 0:1
Мајнц – Унион 2:3
Шалке – Фортуна 3:3
Бајерн – Дортмунд 4:0

Недеља:

Менхенгладбах – Вердер (13.30)
Волфсбург – Леверкузен (15.30)
Фрајбург – Ајнтрахт (18.00)

Табела: Менхенгладбах 22 (-1), Лајпциг 21, Бајерн 21, Хофенхајм 20, Шалке 19, Дортмунд 19, Фрајбург 18, Ајнтрахт 17 (-1), Волфсбург 17 (-1), Леверкузен 15 (-1), Унион 13, Вердер 11 (-1), Херта 11, Фортуна 11, Аугсбург 10, Мајнц 9, Келн 7, Падерборн 4.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво