Арсен Венгер: Први сам кандидат за клупу Бајерна

Арсен Венгер могао би постати нови тренер минхенског Бајерна. Француски стручњак демантовао је медијске извештаје да има више опција за клупу Бајерна, нагласивши да ће наредне недеље разговарати с челницима баварског гиганта.

Баварци су у потрази за новим тренером пошто су отпустили Нику Ковача после пораза од Ајнтрахта у Бундеслиги.

Немачки Билд је раније ове недеље тврдио да се Венгер понудио Бајерну, а потом су медији пренели да је извршни директор Бајерна Карл Хајнц Румениге наводно рекао да Француз није опција за новог тренера.

Венгер је то демантовао и изјавио да су се Румениге и он договорили да наредне недеље разговарају о могућности да преузме Бајерн.  

"Румениге ме је назвао у среду, кратко смо причали. Рекао ми је да ће Ханс-Дитер Флик водити екипу у наредне две утакмице. Питао ме је да ли бих желео постати нови тренер Бајерна. Одговорио сам му да нисам размишљао о томе, али да ћемо се срести наредне недеље када се вратим из Дохе. Када добро размислим даћу му коначан одговор", рекао је Венгер у разговору за Беин Спортс.

Легендарни француски стручњак је прошле године, после 22 на клупи, напустио Арсенал и од тада је без посла.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво