Тумбаковић вратио Ђуричића, Деспотовић позван пре Јовића

Селектор фудбалске репрезентације Србије Љубиша Тумбаковић саопштио је списак играча за квалификационе мечеве за ЕП 2020. против Луксембурга и Украјине.

На Тумбаковићевом списку нашло се 27 играча, међу којима је и нападач Ђорђе Деспотовић, бивши фудбалер Црвене звезде који сада наступа за руски Оренбург.

На списку су голмани: Марко Дмитровић, Предраг Рајковић и Емил Роцков.

Обрамбени играчи: Немања Милетић, Марко Гобељић, Никола Миленковић, Никола Макисмовић, Урош Спајић, Немања Милуновић, Александар Коларов, Милан Родић и Филип Младеновић.

Везисти: Лука Миливојевић, Саша Лукић, Немања Максимовић, Немања Гудељ, Немања Радоњић, Дусан Тадић, Адем Љајић, Сергеј Милинковић-Савић, Филип Ђуричић, Мијат Гаћиновић и Филип Костић.

Нападачи: Александар Митровић, Милан Павков, Андрија Павловић и Ђорђе Деспостовић.

Фудбалери Србије 14. новембра од 20.45 на стадиону "Рајко Митић" дочекују Луксембург, а три дана касније од 15 сати на истом месту ривал ће им бити Украјина.

Број коментара 15

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво