Милошевић за РТС: Избацили Манчестер из главе, фокус на реалније ствари

Тренер Партизана Саво Милошевић није разочаран после пораза на Олд Трафорду и каже да његову екипу сада очекују реалније ствари. У последња два кола у Европи црно-бели иду на шест бодова, али је акценат на домаћој лиги, каже стартег црно-белих.

Партизан је и у другом мечу у Лиги Европе изгубио од Јунајтеда, али упркос поразу Милошевић није разочаран.

"Код мене нема разочарања. Честитке Манчестеру, ово је ипак нека друга брзина. Јако је тешко било одговорити на овом терену, који је још бржи него наш. Можда се и нисмо најбоље снашли, али немам шта да замерим момцима. Дали су све од себе."

Тренер Партизана жали што су прва два гола примљена после грешака, иако је његов тим добро отворио меч.

"Можда смо могли квалитетније да одиграмо, али је доста ствари утицало да имамо мало више грешака. Прва два гола смо практично поклонили, иако смо их смирили у првих 15-ак минута, што је и био циљ. Нисмо успели да задржимо концентрацију, а овакви противници не праштају ништа. Једно велико искуство за нас да су могли да се измере са овим противником и да виде који је то фудбал који мора да се игра ако желите на сам врх."

Партизану је у последње две утакмице у групи потребно да забележи две победе, против Алкмара и Астане.

"Са Алкмаром смо се измрили и они су квалитетна екипа евидентно, али су шансе реалније. Даћемо све од себе у те две утакмице да пробамо да освојимо шест бодова и видимо да ли ће то бити довољно. Оно што је за нас битније јесте лига у којој смо могли много боље."

Милошевић је задовољан оним што је његов тим урадио у Европи од јуна месеца.

"Када се све сабере у Лиги Европе од јуна месеца, шта смо све прошли и где смо сада, морамо бити задовољни. Кажем, лига мора бити много боља и драго ми је што смо овај Манчестер завршили и да можемо фокус да ставимо на неке реалније ствари по нас."

Наредни меч у Лиги Европе Партизан игра у гостима против Алкмара 28. новембра.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 11. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара