АЗ још једном убедљив против Астане, тежак задатак за црно-беле

Фудбалери АЗ Алкмара убедљиво су савладали Астану у Нур Султану са 5:0 и направили крупан корак ка пласману у наредну фазу такмичења у Лиги Европе.

После тријумфа од 6:0 на свом терену, фудбалери холандског тима још једном су убедљиво савладали екипу Астане – овога пута са 5:0 у Нур Султану.

Алкмар је до предности стигао већ после првих 45 минута, пошто је голом Боадуа повео на "Астана арени".

У наставку је екипа из Алкмара до ногу дотукла домаћу екипу, а голове су постигли Мидсјо, Идриси, Кацидијакос и Боаду.

Победа Алкмара знатно је отежала Партизану пут до друге фазе такмичења, иако је црно-белима остало да одиграју још три утакмице до краја такмичења.

У случају да екипа Сава Милошевића вечерас не тријумфује на "Олд Трафорду", црно-белима су потребне две победе у последња два кола, против Алкмара у гостима и против Астане у Београду, а да холандска екипа не победи у Манчестеру.

Екипа АЗ Алкмара тренутно је прва на табели са осам освојених бодова, једним више од Манчестер јунајтеда, који тек игра меч четвртог кола против Партизана, који је сакупио четири. Астана је на последњем месту Групе Л без бодова.

Резултате утакмица четвртог кола Лиге Европе можете погледати ОВДЕ.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво