Милојевић за РТС: Ово је ниво изнад нас, пробаћемо да изборимо пролеће

Тренер Црвене звезде Владан Милојевић након пораза од Тотенхема у оквиру четвртог кола Лиге шампиона од 4:0, изјавио је за РТС да његов тим није искористио створене шансе против екипе која је на много већем нивоу.

Звезда је имала своје шансе за гол, није их искористила, што је противник знао да казни.

"Као што сте рекли, изашли смо стрпљиво, да их чекамо, знамо да су то фантастични играчи. Тражили смо наше шансе и можда у овом мечу смо имали најизгледније прилике од свих сусрета, али нисмо их реализовали", први је коментар Милојевића након меча.

Милојевић је имао речи хвале о игри ривала.

"Ово је ниво више од нас, ово су мечеви где можете доста да научите. Жао ми је што смо из меча изашли са доста повреда, нисам оптимистичан, али сачекаћемо да видимо какве су природе. Што се тиче Тотенхема, фантастична су екипа, чесититам им, имали смо шта да видимо. Пробаћемо да освојимо још који бод и да остваримо пролеће у Европи", закључио је тренер Звезде.

Српски тим поражен је са 4:0, а у наставку такмичења очекује га меч са Бајерном у Београду и гостовање код Олимпијакоса у Атини. 

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи