Кува под Везувом, Де Лаурентис спрема отказ Анчелотију

Тренер Наполија Карло Анчелоти могао би да напусти клуб због сукоба са председником Аурелиом Де Лаурентисом, јер је стао на страну екипе у тренутку када су фудбалери отишли кућама уместо у карантин што је била наредба власника, преносе италијански медији.

После ремија са Салцбургом (1:1) у Напуљу у мечу Лиге шампиона екипа је по наредби Де Лаурентиса морала да буде у тренинг кампу све до утакмице са Ђеновом за викенд, али су играчи то одбили и отишли кућама после сусрета на "Сан Паолу".

Анчелоти, који се није појавио на обавезној конференцији за медије, нашао се у аутобусу ка карантину, али је уједно подржао фудбалере и тако изазвао љутњу код контроверзног председника Наполија.

Због тога би, како преносе локални и италијански медијии могао да добије отказ, а постоје наговештаји и да и он сам размишља о оставци.

На потез у вези карантина контроверзни Де Лаурентис се одлучио незадовољан резултатима ове сезоне.

Наполи је тренутно други на табели групе Е елитног такмичења са осам бодова, једним мање од водећег Ливерпула после четири одиграна кола, док је у Серији А након пораза у Риму од Роме прошлог викенда пао на седмо место са 18 бодова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи