Најновија телевизија у Србији – Звездина

Најтрофејнији српски фудбалски клуб, Црвена звезда, представио је нову клупску телевизију, која уторак (5. новембар) званично почиње са емитовањем, чиме ће шампион Србије и на тај начин стати уз раме највећим европским и светским гигантима.

Генерални директор Звезде Звездан Терзић истакао је да испуњен поносом због почетка рада клупске телевизије.

"Ово је доказ да Звезда у рангу са европским великањма својом историјом, садашњошћу и будућности. Пре пет година овде смо промовисали тренера без струје и тада сам рекао да тражим само време. Радили смо марљиво и имали визију. Данас Звезда доминира у првенству, надамо се трећој узастопној титули, трећу годину смо у групној фази, другу у Лиги шампиона. Маракана сија новим сјајем и на то смо поносни", рекао је Терзић.

Директор Звезда ТВ Синиша Божовић истакао је да је Звезда емоција и да ће покушати да ту емоцију пренесу гледаоцима широм света.

На свечаном отварању присуствовале су бројне Звездине легенде попут Драгана Џајића, Дулета Савића, Милоша Шестића и Зорана Филиповића, као и председник ФСС Славиша Кокеза, први човек кошаркашког клуба Небојша Човић и други.

Звезда ТВ емитоваће се на Телекомовој кабловској платформи (канали 320 и 720).

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво