Само је велики Миљан изнад Владана Милојевића

Победа над Пролетером у Новом Саду (2:0) била је јубиларна 100. за Владана Милојевића на клупи Црвене звезде, чиме је се придружио легендарном Миљану Миљанићу у својеврсном "клубу 100".

Звезда је головима Гарсије и Боаћија у другом полувремену сломила отпор новосадског суперлигаша, а највише разлога за задовољство имао је тренер Милојевић.

Наиме, њему је то била укупно 100. победа на месту тренера Звезде, што је још један од параметара по којем је нашао место у историји некадашњег европског и светског шампиона.

Звездин "Кларк Кент" је екипу водио укупно 139 пута у свим такмичењима и има учинак од 100 тријумфа, 25 ремија и 14 пораза. 

Да је то изузетно достигнуће доказ је да је испред њега само легендарни Миљан Миљанић са 179 победа у 328 мечева.

Подсетимо, Милојевић је први тим славног клуба преузео 2017. године и вратио га на европску мапу – наступ у Лиги европе и пролеће у Европи, а онда и два уласка у Лигу шампиона, док је у домаћим оквирима освојио две титуле првака државе (2018 и 2019).

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво