Милошевић: Требала нам је оваква победа

Тренер фубалера Партизана Саво Милошевић изјавио је да је његов тим остварио важну победу против Војводине.

Црно-бели су у 15. колу Суперлиге победили Новосађане 4:0.

"Морам да будем недоследан себи, није требало ни данас да се појавим на конференцији, да не испадне да само долазим када победимо. Веома битна победа за нас, после свега оног што се издешавало против Чукаричког, плус имајући у виду оно што долази. Требала нам је једна добра победа и овакав резултат. Играли смо дебри против једне од најозбиљних екипа у лиги. Мислим да је игра током свих 90 минута била на оном нивоу на ком смо показали да можемо", рекао је Милошевић новинарима после меча.

Он је честитао својим играчима на реакцији и додао да се нада да после овог резултата неће "полетети".

"Није било лако, испада тако. Ми смо све утакмице, у којима смо успевали да постигнемо гол у првом полувремну, решавали једноставно. И код нас и у Лиги Европе. Данас смо имали срећу да ми постигнемо први гол и да не морамо да јуримо резултат. Отворила нам се утакмица и то нам је сигурно олакшало данашњу победу", рекао је Милошевић.

Партизан је ове сезоне добро играо против водећих екипа у првенству, док су киксеви долазили у "мањим утакмица".

"Ако је то тачно, онда нам следи пакао у наредних шест кола. Надам се да ћемо извући поуке из тих утакмица. Слажем се да смо имали лошу концетрацију и недовољно добар вољни моменат. Нема лаких утакмица. Данас се видела разлика када од првог минута уђете концентрисано, али ако само пет одсто спустите тај ниво имате проблем са сваком екипом у лиги", закључио је Милошевић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво