Звезда сигурна у Новом Саду против Пролетера

Фудбалери Црвене звезде савладали су у Новом Саду екипу Пролетера са 2:0 у мечу 15. кола Линглонг Суперлиге.

Звезда је уписала победу у Новом Саду против веома амбициозне и дисциплиноване екипе Пролетера.

Домаћин је успео да лидера табеле максимално лимитира у првом полувремену, у којем Звезда није успела да створи већи број шанси.

У другом делу утакмице гости из Београда успели су да временом све чешће разбијају блок и дефанзивни бедем противника, што је резултовало знатно већим бројем опасности пред голом Пролетера.

Звезда је до два гола стигла на сличан начин. у оба наврата продор се десио по левој страни, након чега је уследио пас у петерац.

Код првог гола пробио је Симић и асистирао за Гарсију, док је у другом Јевтовић успео да превари одбрану противника и упосли Боаћија.

Звезда након 14 одиграних мечева има 13 победа и 39 бодова и налази се на првом месту на табели, док је Пролетер са 16 бодова 11.

Субота: Партизан - Војводина 4:0, Пролетер - Црвена звезда 0:2.

Недеља: Инђија - Јавор (13), ТСЦ - Раднички (15), Радник - Вождовац (15), Рад - Младост (15), Напредак - Спартак (15) и Мачва - Чукарички (15).

Табела: Црвена звезда 39 бодова, Чукарички 32, Војводина 30, Партизан 29, ТСЦ 25, Раднички 25, Вождовац 24, Младост 18, Спартак 18, Јавор 16, Пролетер 16, Напредак 15, Радник 14, Инђија 7, Рад 7, Мачва 3.

Овако је протекао меч: 

17.50 – Крај меча, Звезда је савладала Пролетер са 2:0, головима Симића и Боаћија.

17.38 – ГОЛ! Звезда води са 2:0 од 82. минута, гол постиже Боаћи, само минут након што је ушао у игру. Јевтовић је пробио по левој страни, а потом упослио свог нападача у противничком петерцу. Звезда постиже два веома слична гола.

17.37 – Нови шут Пролетера, Пејић је опробао ударац са дистанце, добро је интервенисао голман гостију.

17.28 – Пролетер прети по гол Борјана након прекида, али лопта након ударца главом једног фудбалера домаће екипе завршава мало поред гола Звезде.

17.15 – ГОЛ! Звезда води од 59. минута, стрелац је Гарсија. Симић је побегао одбрани Пролетера, послао лопту у петерац, одакле је Гарсија спроводи у мрежу.

17.13 – Звезда покушава да пробије бедем Пролетера, али се домаћа екипа дисциплиновано брани. 

17.05 – Звезда прети на старту другог полувремену преко Симића. Павков је одложио лопту до крилног играча, који искоса шутира преко гола.

17.02 – Настављен је меч...

16.46 – Крај првог полувремена, након 45 минута нема постигнутих голова.

16.30 – Најбоља прилика за Звезду у 30. минуту. После центаршута Родића покушава Павков главом, али голман Петрић је на правом месту.

16.18 – Нема погодака у Новом Саду. Домаћин је у првих 20-ак минута ближи голу, али осим удараца са дистанце нема изгледнијих прилика за гол.

16.00 – Почео је меч у Новом Саду.

15.55 – Састави тимова:

Пролетер: Петрић, Танасин, Леандро, Андрејевић, Ковачевић, Јовановић, Пејић, Шћепановић, Бабић, Марјановић и Миросављев.

Црвена звезда: Борјан, Гајић, Панков, Милуновић, Родић, Вулић, Кањас, Гарсија, Марин, Симић и Павков.

15.50 – У првој утакмици данашњег програма, Партизан је савладао Војводину са 4:0.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво