Пике: Хтели смо да смањимо уговоре како би се Нејмар вратио

Одбрамбени Барселоне Ђерар Пике открио је да су сви фудбалери са Ноу Кампа дали идеју да им се смање уговори како би се Нејмар вратио из Пари Сен Жермена.

Нејмар се цело лето доводио са повратком у Барселону, одакле је 2017. године прешао у Париз за рекордна 222 милиона евра, али управа француског клуба није пристала на неколико понуда Каталонаца.

"Нисмо скупљали новац за трансфер (како су пренели поједини шпански медији прим. аут). Рекли смо председнику Бертомеуу да би свако од нас могао да смањи уговоре јер знамо да постоји питање финансијског фер-плеја. Тако смо дали идеју да оно што можемо да зарадимо у првој, добијемо у трећој или четвртој години", рекао је Пике за Кадена Сер.

На тај начин, како је нагласио Пике, желели смо да помогнемо клубу да оствари планове.

"Уместо да смањимо плату радило се на проналазењу формуле да клуб потпише Нејмара. У том тренутку то је била добра идеја, али је било више проблема".

Пике је прокоментарио потез Бразилца да управо из Барселоне оде у ПСЖ.

"Рекли смо му да иде у златни затвор, у фудбалу је све могуће", закључио је он.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 09. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара