Павков дао гол и понео траку Звезде: Посебна част

Meч у Сурдулици, а посебно 78. минут и тренутак изласка Родића, донео је Милану Павкову капитенску траку Црвене звезде на руку први пут на званичној утакмици.

Љубимац навијача Црвене звезде је био и стрелац првог гола, а после меча није крио задовољство.

"Изузетна је част бити капитен у клубу са овако богатом историјом. Поносан сам што сам у друштву славних фудбалера који су са поносом носили капитенску траку у Звезди. Сада већ иза себе имам доста проведеног времена у овом клубу и знам колику одговорност и тежину носи црвено-бели дрес. Сигурно ће ми ово бити подстрек да будем још бољи и оставим још дубљи траг у срцима звездаша", рекао је Павков.

Павков ће овај наступ памтити и по постигнутом поготку.

"Убедљиво смо победили. На време смо отворили утакмицу и ни у једном тренутку се победник није доводио у питање. Био сам сигуран са беле тачке, знам да је посао нас нападача да дајемо голове и кад год се нађем очи у очи са голманом сигуран сам у себе. Сваки погодак значи за самопоуздање. Срећан сам што су наши навијачи имали прилике да уживају у лепој фудбалској представи са мноштвом голова".

Већ у среду изабранике Владана Милојевића очекује нова утакмица, против ТСЦ-а на Маракани.

"Изузетно је густ распоред, ушли смо у ритам играња утакмица на свака три дана. Показали смо данас да смо спремни за све напоре. Наш стручни штаб може да рачуна апсолутно на све играче, колику год минутажу да су имали до сада на терену ће дати све од себе и помоћи својој екипи да оствари нови успех. Тако ће бити и у среду. Волео бих да, иако је радни дан, дође што више навијача, да нас подрже и да заједно прославимо још један добар резултат", закључио је Павков.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво