Партизан после Манчестера дочекује Спартак

Фудбалери Партизана после минималног пораза од Манчестер јунајтеда, угостиће од 16 часова екипу суботичког Спартака у оквиру 13. кола Линглонг Суперлиге Србије.

Црно-бели, који су тренутно шестопласирани тим на табели, желе да се врате на победнички колосек у домаћем шампионату, после везаних праза од Вождовца и Младости.

Противник им је десетопласирани састав из Суботице, који је добио последњи међусобни дуел одигран такође у Хумској марта ове године када је било 1:3. 

"Изузетно битна утакмица за нас. Без обзира на похвале после Манчестера, изгубили смо три утакмице у низу на којима нисмо постигли гол. Слаба је утеха што смо играма и шансама заслужили више на сваком од поменутих мечева. Резултати диктирају доста тога, брзо ће отићи у заборав ако не кренемо да правимо добре резултате", рекао је Милошевић уочи меча.

Са друге стране, гости у Београд долазе са жељом да изненаде и однесу који бод на север.

Занимљиво, они у досадашњем делу првенства немају реми - пет победа и седам пораза, па вероватно не би имали ништа против да први нерешени резултат остваре у Хумској.

Меч почиње у 16 сати, уз текстуални коментар на нашем порталу. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво