Јунајтед у Београду дефинитивно без Де Хее, Погбе и Матића

Манчестер јунајтед ће дефинитивно против Партизана у Београду играти без повређених Давида Де Хее, Пола Погбе и Немање Матића, саопштено је на званичном сајту клуба.

Менаџер Оле Гунар Солшер одредио је списак од 20 путника за главни град Србије, на којем није ни млади везиста Аксел Туанзебе, а први пут за сениорски тим позван је млади Итан Лерд.

На списку су: Голмани: Серхио Ромеро, Ли Грант, Матеј Ковар; Одбрана: Фил Џонс, Итан Лерд, Виктор Линделоф, Хари Мегвајер, Маркос Рохо, Арон Ван Бисака, Брендон Вилијамс; Везни ред; Фред, Џејмс Гарнер, Данијел Џејмс, Жесе Лингард, Скот МекТоминај, Хуан Мата, Андреас Переира; Напад: Мејсон Гринвуд, Ентони Марсијал, Маркус Рашфорд.

Јунајтед током вечери стиже у Београд, а утакмица 3. кола Лиге Европе против Партизана игра се у четвртак од 18.55 сати.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво