Вулић и Петровић: Биће другачије у Београду

Фудбалери Црвене звезде Милош Вулић и Његош Петровић сложили су се да је Тотенхем био доминантан синоћ у Лондону, али и да ће меч у Београду, са истим ривалом, бити потпуно другачији. Фудбалери Црвене звезде 6. новембра имаће прилику за реванш против Тотенхема на стадиону "Рајко Митић" у 4. колу Б групе Лиге шампиона.

Црвено-бели су изгубили са 5:0 и претрпели један од најтежих пораза у клупској историји на међународној сцени.

"Тешка утакмица за нас, рано смо примили гол, на несрећи из прекида и то је променило ток. Морали смо више да се отворимо и дали смо им више простора. Посебно нападачима, видело се колико су брзи у том делу и моћни", рекао је Вулић новинарима после утакмице у Лондону.

Вулић, који је био велики оптимиста пред пут у Енглеску, каже да није изненађен супериорном игром Тотенхема.

"Изгубили смо високим резултатом, али морамо да дигнемо главе. Чекамо Тотенхем код куће и биће другачији меч. Значи хе нам подршка навијача, ветар у леђа", навео је Вулић и додао да жали за ситуацијом код првог гола.

"Мислим да смо могли боље да реагујемо код тог корнера. Морали смо боље да маркирамо Кејна".

Његов саиграч Његош Петровић у другом полувремену осетио је снагу вицепрвака Европе.
"Видело се каква је екипа Тотенхем, ово је друга димензија фудбала. Заслужено су победили толиком разликом. Очигледно је да јесу доминантни, тек у игри схватимо колико је тешко", поручује он.

Петровић се сложио са Вулићем да ће Звезда бити много боља против Тотенхема у Београду.

"Сигурно ће бити другачије, због наше публике. Ником до сада није било лако на 'Маракани', па неће ни Тотенхему", закључио је млади везиста, додавши да се нада да ће Звезда остати у Европи.

Фудбалери Црвене звезде 6. новембра играју против Тотенхема на стадиону "Рајко Митић" у 4. колу Б групе Лиге шампиона.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво