Милојевић: Висок пораз, али главе горе…

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је да је пораз од Тотенхема у Лиги шампиона са 5:0 превисок, али да екипа мора да се што пре опорави од дуела у Лондону. Црвено-бели такмичење у Лиги шампиона настављају 6. новембра када дочекују управо Тотенхем у реваншу.

"Резултат је сигурно превисок, али у сваком случају мислим да смо оставили много бољи утисак, делове где смо покушавали кроз игру да дођемо до гола. Није лако играти против Тотенхнема. Оно што ме радује, то је да смо имали 13-14 удараца на гол, што је показатељ да смо покушавали да дођемо до поготка", рекао је Милојевић на конференцији за медије у Лондону.

Он је додао да је пет голова разлике много на овом нивоу и да грешке морају да се сведу на минимум.

"Много времена смо провели у неком притиску. Тотенхем је јак у транзицији, физички су брзи, моћни...То су све врхунски играчи, сваку грешку су успевали да казне. Треба сад да дигнемо главу, идемо даље, тек смо на половини. Има још много бодова у игри", рекао је он.

Из овог пораза може много да се научи, сматра Милојевић.

"Играчима није лако, али ми смо професионалци и треба што пре да преболимо ово и окренемо се другим утакмицама. Треба на оваквим утакмицама да имамо много више самопоуздања и искуснији треба да преузимају већу одговорност", рекао је он, додавши да капитену Марку Марину не замера на великој грешки код трећег гола.

Црвено-бели такмичење у Лиги шампиона настављају 6. новембра када дочекују управо тим Тотенхема.

Број коментара 16

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво