Убедљив пораз Звезде у Лондону

Фудбалери Црвене звезде поражени су на гостовању у Лондону од Тотенхема са 5:0 у мечу трећег кола Лиге шампиона. По два гола постигли су Кејн и Сон, док је стрелац једног био Ламела. Две екипе састаће се поново за две недеље, али у Београду.

Заслужена и убедљива победа Тотенхема над Звездом у Лондону, којом је енглеска екипа уписала битна три бода и тако изашла из кризе у којој се налазила.

Од самог старта меча домаћа екипа наметнула је свој ритам, стварала шансе, које је и материјализовала.

Упркос фантастичним акцијама и квалитету Тотенхема, утисак је да је Звезда припомогла грешкама код голова домаће екипе.

Кејн је начео српски тим, да би до краја полувремена два гола постигао Сон. У другом полувремену упркос великом броју шанси, виђена су "само" два гола, још један Кејна и један Ламеле. 

Звезда је убедљиво поражена, али је успевала на моменте да запрети голу противника. Ипак, Марин, Ла Пара и Гарсија нису успели да затресу мрежу Тотенхема.

Након три одиграна меча лидер Групе Б је Бајерн са максималних девет бодова, Тотенхем је други са четири, следи Звезда са три и Олимпијакос са једним освојеним бодом.

Црвена звезда и Тотенхем састају се 6. новембра у Београду у наредном колу.

Овако је протекао меч:

22.50 – Крај меча, убедљива победа Тотенхема над Звездом од 5:0.

22.30 – 5:0 за Тотенхем, Кејн постиже други гол на мечу. Прелако је најбољи играч Тотенхема побегао одбрани Звезде, да би потом прецизним ударцем савладао голмана Звезде.

22.28 – Пресликана ситуација као у мечу са Бајерном, Марко Марин покушава ударац са ивице шеснаестерца десном ногом, али као и у дуелу са Баварцима, лопта одлази поред гола.

22.24 – Након пар прилика Тотенхема, Звезда прави опасност пред голом ривала. Борбени Гарсија одузима лопту, игра дупли пас са Марином, потом шутира, али лако интервенише Газанига.

22.15 – Тотенхем води са 4:0, гол постиже Ламела. Поново сјајна акција, Орије је прошао по десној страни, упослио Ламелу, који се окренуо и потом упутио ударац ка голу Звезде, Борјан је остао немоћан.

22.05 – Настављен је меч...

21.48 – Завршено је прво полувреме, Тотенхем води са 3:0. У осталим сусретима Олимпијакос и Бајерн играју нерешено 1:1, ПСЖ и Реал воде на гостовањима Брижу и Галатасарају, Сити води против Аталанте са 2:1, док Јувентус губи од Локомотиве са 1:0.

21.46 – ГОЛ! Нови гол за Тотенхем, нови гол Сона. Ндомбеле је одузео лопту Марину, а потом упослио Сона на левој страни, који је претрчао Кањаса и мирно завршио напад.

21.39 – У два наврата опробао је ударац Гобељић са ивице шеснаестерца, први је био изблокиран, док је други успео да погоди Марина,али не и да пронађе пут ка голу.

21.29 – Опасност на обе стране, Ламелин шут сјајно брани Борјан, код другог гола Газанига брани ударац Ла Паре главом.

21.23 – Први пут прети Звезда, Марин је центрирао са десне стране, Милуновић је покушао главом, али лопта одлази поред гола Газаниге.

21.16 – ГОЛ! Сон у 16. минуту постиже гол за 2:0. Сјајан продор и нова асистенција Ламеле, овога пута за Сона, који на другој стативи одлично реагује.

21.12 – ГОЛ! Тотенхем води од деветог минута, Кејн је стрелац. Оштар центаршут Лемеле из корнера на нападача домаће екипе, који главом спроводи лопту у мрежу Звезде.

21.08 – Тотенхем прети од самог старта меча, Кејн и Сон су се нашли у опаснијим позицијама, први није успео да упути шут, док је Борјан одбранио ударац Сона.

21.00 – Почео је меч у Лондону.

20.00 – Познати су састави тимова:

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво