Апел ФК Партизан навијачима: Фер, спортски и да уживамо…

Фудбалски клуб Партизан позвао је навијаче да фер и спортским навијањем против Манчестер јунајтеда подрже екипу и не дозволе било какву нову казну Европске фудбалске уније. Меч је на програму у четвртак од 18.55. Директан пренос је на нашем Првом програму и Радио Београду 1.

У саопштењу се наводи да је то "веома битна утакмица за Партизан и резултатски и организационо.

"Желимо да наставимо са добрим играма и резултатима у Европи, желимо победу. Да би све било потпуно и да лакше дођемо до циља уздамо се и у праву помоћ са трибина од стране вас, наших навијаца", стоји у саопштењу клуба из Хумске и посебно апострофирају пажњу на неколико ствари.

"Сви посетиоци морају да имају улазницу за наведени меч, без обзира на узраст. Дођите на време на утакмицу, капије стадиона ће бити отворене два и по сата пре почетка сусрета, избегните гужву и цекање испред улаза, уђите и седите на ваше место. Улазак на стадион искључиво на улазу који је назначен на улазници, молимо вас да уђете на улаз који је тачно назначен на вашој улазници, неће бити могуће ући на други улаз, без обзира што припада истом сектору или делу трибине. Сви улази су видно обележени", наводи се у апелу из Хумске.

"Такође вас молимо да не доносите никакве заставе, транспаренте или поруке које садрже забрањене симболе, натписе увредљиве садржине или транспаренте који нису претходно најављени или одобрени од стране Клуба. Сви транспаренти ће бити одузети на улазу или уклоњени са трибине. Исто важи и за гардеробу која садржи неведене знакове. Молимо вас да након уласка на стадион идете на ваше место које је назначено на улазници, места су нумерисана."

Клуб је позвао и на фер навијање.

"Навијајте фер и спортски, без дискриминаторних, шовинистичких, фашистичких и осталих испада, немојте скандирати противницима на националној основи, немојте испољавати изливе беса и мржње према играчима противничког тима. Свака таква ситуација, поклич или скандирање може довести до озбиљних последица и санкција од стране дисцпиплинске комисије Уефе. Уживајте у мечу и подржите свој клуб. Добродошли у Храм фудбала!", закључује се у саопштењу.

Меч између Партизана и Јунајтеда на програму је у четвртак од 18.55. Директан пренос је на нашем Првом програму и Радио Београду 1, стрим је на РТС Планети.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
2° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво