Мркела: Тотенхем је најјачи тим у групи, али се не предајемо

Уочи дуела Тотенхема и Црвене звезде у оквиру трећег кола Лиге шампиона, спортски директор црвено-белих Митар Мркела поручио је да мисли да је Тотенхем најјачи тим у групи, али да је екипа у Енглеску отишла са жељом и вером у добар резултат.

Оперативац најтрофејнијег српског клуба истиче снагу ривала, али не губи наду да његов тим може до доброг резултата у Лондону. 

"Играћемо против једног великог противника, финалисте Лиге шампиона из прошле сезоне. По мени Тотенхем је најјача екипа у нашој групи.

Јесте у кризи резултата, има последњих неколико месеци заиста великих проблема, али чули смо и њиховог тренера и играче, који желе победу против Звезде и излазак из те кризе, и да добију самопоуздање. Ми смо мотивисани, и овај стадион, и противник и Лига шампиона мотивишу да играмо добро.

Мислим да смо на добром путу у последњих неколико година, и ова утакмица биће велика прилика за нас да покажемо да смо достојни Лиге шампиона и да можемо нешто више да урадимо од самог учествовања", рекао је Мркела за РТС.

Кључан ће бити начин на који ће екипа ући у меч.

"Мислим да ће одлучујуће бити колико ћемо ми отресито ући у ову утакмицу. Исто тако мислим да имамо квалитет и да можемо на неки начин да се супротставимо Тотенхему.

Они су наравно фаворити, изразити фаворити. Али кажем, ако уђемо отресито, имамо разлога за то, да прикажу једну заиста добру утакмицу", закључио је Мркела из Лондона.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи