Звезда против Тотенхема за чудо у Лондону

Фудбалери Црвене звезде вечерас против Тотенхема у Лондону покушаће поново да скрену пажњу читаве Европе и направе нови подвиг у Лиги шампиона. Утакмица Тотенхема и Црвене звезде почиње од 21 сат, уз директан пренос на Првом програму РТС-а и Радио Београду 1, стрим је на РТС Планети (за посетиоце из Србије), а њен ток и кретање резултата можете пратити на нашем порталу.

На ултрамодерном стадиону вицешампиона Старог континента, капацитета преко 60.000 места, црвено-бели траже велико изненађење и наставак сна о осмини финала након тријумфа над Олимпијакосом (3:1) у 2. рунди Б групе.

Звезда је остала непоражена на претходна два боравка у Лондону и то северном делу, против Арсенала оба пута (1:1, 0:0) и сигурно би сви изабраници Владана Милојевића потписали такав исход.

"Поносан сам што сам тренер Звезде у овом тренутку. Бајерн и Тотенхем су две екипе који су фаворити када говоримо о структури клуба и одакле долазе. Ми ћемо се спремати као што смо се спремали до сада. Опет ћу да поновим, немамо чега да се плашимо. Покушаћемо да наметнемо своју игру, видећемо да ли ће нам то противник дозволити", рекао је Милојевић на конференцији за новинаре у Лондону.

Дефанзивац Немања Милуновић имаће тежак задатак да заустави првог стрелца "певаца" Харија Кејна.

"Ради се о једном од најбољих нападача света. Успели смо Левандовског у доброј мери да зауставимо, то је пут успеха. Надам се да ће 11 срчаних момака успети у том задатку", рекао је Милуновић.

Реми би унапред прихватио везиста Милош Вулић.

"Тотенхем је у кризи, али можда им је меч против нас прекретница у сезони. Ми смо опрезни, апсолутно не размишљамо о њиховој форми, већ гледамо само нас. Наравно да бих прихватио реми, све осим пораза је велики успех", закључио је Вулић, уз Милуновића стрелац у победи над Олимпијакосом.

За разлику од ранијих гостовања, Црвена звезда ће бити лишена велике подршке са трибина  због Уефине казне.

Утакмица је заказана за вечерас од 21 сат.

Истовремено, у Пиреју играју Олимпијакос и Бајерн, који је лидер групе са шест бодова, три више од првака Србије.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се