Вулић: Тотенхем је преозбиљна екипа, ово им је прекретница у сезони

Фудбалер Црвене звезде Милош Вулић каже да резултатска криза Тотенхема не може да завара црвено-беле и да би прихватио реми у Лондону у утакмици 3. кола Лиге шампиона. Дуел је на програму од 21 сат, уз директан пренос на РТС1.

Вулић, стрелац гола у преокрету Звезде над Олимпијакосом (3:1) у претходној рунди, подсетио је на велике успехе тима Маурисија Поћетина у прошлој сезони.

"Свесни смо да нас чека веома тешка утакмица, иако је Тотенхем у паду форме и резултатској кризи. То нас неће затварати јер су преозбиљна екипа, која је променила само два играча у односу на прошлу сезону када је била у финалу Лиге шампиона. Ипак, максимално смо спремни да им одговаримо нашим стилом игре", рекао је Вулић новинарима пред одлазак у Енглеску.

Вулић истиче да веома цени енглески тим, коме даје улогу фаворита, али то ништа не мора да значи.

"Наравно да је Тотенхем велики фаворит против нас, али нећемо ићи са белом заставом и да се предамо унапред. Урадићемо све да остваримо позитиван резултат", рекао је Вулић, пре него што је открио и да вицепрвак Европе има мане.

"Нисам гледао против Вотфорда, али смо анализирали Тотенхем и увидели њихове мане. Ако морам да их издвојим то је можда када изађу високо, велики је простор иза одбране. Покушаћемо то да искористимо."

Криза резултата Тотенхема је мач са две остриче, сматра бивши члан крушевачког Напретка.

"У кризи су, али можда им је меч против нас прекретница у сезони. Ми смо опрезни, апсолутно не размишљамо о њиховој форми, већ гледамо само нас. Наравно да бих прихватио реми, све осим пораза је велики успех."

Звезда је тренутно на другом месту у Б групи, иза Бајерна, а испред Тотенхема и Олимпијакоса. Зато Вулић додаје да су наредна дуела са Тотенхемом вероватно одлучујућа за осмину финала ЛШ.

"Велика је вероватноћа да ће одличити. Битна су веома. Ко се боље снађе, имаће велику шансу за другу позицију", оптимиста је Вулић.

Талентовани везиста, ипак, не жели да се осврће на претходне две рунде и поручује да је само Тотенхем у главама свих.

"Све се брзо издешавало, деби у Минхену, гол Олимпијакосу, али све то је иза нас. Од старе славе се не живи. Сада је Тотенхем у фокусу... Гол и Тотенхему? Лепо би било, али не морам ја, може било, само да се вратимо непоражени", закључио је Вулић.

Утакмица између Тотенхема и Црвене звезде игра се у уторак у Лондону од 21 сат.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво