Кањас: Реми је добар, али хоћемо победу у Лондону

Везни фудбалер Црвене звезде Хосе Алберто Кањас рекао је да његов тим иде у Лондон да се надиграва са вицешампионом Европе Тотенхемом и нападне другу победу ове сезоне у Лиги шампиона. Дуел је на програму од 21 сат, уз директан пренос на РТС1.

Шпанац не зна да ли је предстојећи меч кључан за могући пролаз у осмину финала, али наглашава да је тежак задатак пред Звездом без обзира на лошу форму Тотенхема.

"Играћемо срцем и урадићемо све на терену. Ако победимо имамо велику шансу за пролаз, никад се не зна. Да ли је реми добар? Све позитивно је добро, са правим менталитетом можемо до повољног исхода. Знамо шта носи овај меч", рекао је Кањас новинарима пред пут у Енглеску.

Бивши везиста Свонсија има искуство играња у Премијер лиги, за коју сматра да је најбоља на свету.

"Јасно је да Тотенхем игра у најјачој лиги света, све је брже и јаче него у другим лигама. Идемо да се боримо, трчимо и надигравамо, видећемо тамо шта ће бити. Имамо амбиције и знамо наше могућности."

Из Тотенхема није желео да издвоји ниједног играча, истичући да је снажан као тим.

"Не могу да се издвојим једног или двојицу јер су сви квалитетни, са добрим менаџером Покетином. Тотенхем је један од најбољих тимова на свету, прошле сезоне изгубио је финале Лиге шампиона и морамо да будемо опрезни."

Кањас сматра да је кључ баш на средини терена, где игра.

"Морамо да будемо концентрисани и компактни у средини. У супротном биће опасно губити лопте у том делу. Битно је да играмо као један", закључио је он.

Утакмица 3. кола Б групе Лиге шампиона између Тотенхема и Црвене звезде игра се сутра од 21 сат.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво