Звездине легенде: Опрез, Тотенхемова криза је мач са две оштрице

Драган Џајић, Станислав Караси и Ратомир Дујковић, легенде Црвене звезде, позвали су на опрез пред дуел са Тотенхемом у Лиги шампиона. Црвено-бели гостују у уторак увече у Лондону, у мечу који ћете у директном преносу моћи да гледате на Првом програму РТС-а.

"Певци" се налазе у веома лошој форми, седми су у Премијер лиги, а у последњих 11 мечева у свим такмичењима забележили су само две победе, што многи виде као идеалну шансу за српског шампиона.

Екипа Маурисија Покетина биће под императивом победе јер има само један бод у групи, што Драган Џајић истиче као мач са две оштрице.

"Очекујем доста тешку утакмицу. Једино што ме брине овде је атмосфера, када се спомене Тотенхем, сви кажу: 'Јао, велика шанса, видећете'. У овом тренутку је то велики проблем за Звезду, биће незгодна утакмица баш зато што кажемо да имамо неке велике шансе", рекао је Џајић, додавши да верује да су дуели са Тотенхемом и Бајерном у Београду највећа прилика да црвено-бели освоје још неке бодове.

Станислав Караси је био много већи оптимиста.

"Шта очекујем? Очекујем да победи", почео је Караси:

"Биће веома тешко. Тотенхем је слабо почео у првенству, од Бајерна је изгубио 7:2 и то је за њих сигурно катастрофално. Тај специјални састанак који су имали са тренером и управом, бојим се да не изазове велики одјек код играча и да се врате на колосек на којем су били."

Караси се нада да ће екипа одиграти као у претходне две утакмице у Лиги шампиона, док је Ратомир Дујковић жели да види храбру представу Звезде.

"Оптимиста сам, без обзира што играмо против вицепрвака Европе, који је тренутно у кризи резултата. Играју код куће, на новом стадиону, али не могу да кажем да треба да их се плашимо. Треба да изађемо храбро и играмо као у Немачкој. Имамо добре играче и капацитет да можда донесемо који бод оданде", истакао је Дујковић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи