Црвено-бели отпутовали за Лондон

Фудбалери Црвене звезде отпутовали су чартер летом за Лондон, где ће у уторак одиграти утакмицу 3. кола Лиге шампиона против екипе Тотенхема. Директан пренос утакмице од 21 сат у уторак моћи ћете да пратите на Првом програму РТС-а.

Тренер Владан Милојевић на пут је повео 20 играча који ће у главном граду Енглеске покушати да направе још једно изненађење у најелитнијем европском фудбалском такмичењу.

Међу путницима се не налази повређени Ричмонд Боаћи.

На списку су: Милан Борјан, Зоран Поповић, Марко Гобељић, Немања Милуновић, Радован Панков, Милош Дегенек, Срђан Бабић, Сантана Жандер, Милан Родић, Душан Јованчић, Милош Вулић, Хосе Алберто Кањас, Његош Петровић, Милош Иванић, Вељко Симић, Матео Гарсија, Раџив ван Ла Пара, Алекса Вукановић, Марко Марин, Милан Павков и Томане Мендеш.

Пут Лондона кренуле су Звездине легенде Станислав Караси, Владимир Петровић, Драган Џајић, Јован Куле Аћимовић и други, као и председник Фудбалског савеза Србије Славиша Кокеза.

Након одиграна два кола Звездин скор је један тријумф против Олимпијакоса и пораз против немачког Бајерна.

Тотенхем је из две утакмице освојио само бод на гостовању у Атини, а доживео је прави резултатски дебакл на свом терену у дуелу са Баварцима.

Утакмица између Тотенхема и Црвене звезде игра се у уторак са почетком у 21 сат.

Радио телевизија Србије овај сусрет преносиће на свом Првом програму.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво