"Смучили су ми се играчи – иду у рат, а грле се са противницима!"

Рој Кин, некадашњи капитен Манчестер јунајтеда и Републике Ирске, био је познат као бескрупулозан везни играч који је често прелазио границу грубости. Није имао респекта, а ни обзира према противницима, док се није много променио ни по завршетку каријере.

Човек који је 12 година био стуб шампионске генерације "црвених ђавола", сада се нашао у улози стручног консултанта на телевизији Скај спортс током великог енглеског дербија између Јунајтеда и Ливерпула.

Утакмица је завршена нерешено 1:1, а Рој је био бесан због начина на који се данашњи фудбалери понашају.

"Смучили су ми се играчи. Идеш у рат! Они се љубе и грле у тунелу. Ма немој ни да гледаш противника, идеш у битку против њега", љутито је рекао Рој Кин.

Он је био у друштву Грема Сунеса, Гарија Невила и Жозеа Муриња, са којима је размењивао мишљења пре сусрета.

"Фудбал се није променио, играчи су се променили. Идеш у рат са тим играчима, а грлиш их. Ћаскај са њима после меча, заправо немој уопште ни после меча да причаш са њима", поручио је Кин.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво