Младост надиграла Партизан у Лучанима

Фудбалери Младости надиграли су Партизан са 1:0 на свом терену у Лучанима у утакмици 12. кола Линглонг Суперлиге Србије. Победу домаћој екипи донео је Лазар Јовановић постигнутим поготком средином другог полувремена.

Домаћа екипа је већином меча успевала да одржи равноправан однос на терену, да би средином другог полугремена успела један контранапад да реализује у победу.

Током већег дела утакмице Партизан је имао иницијативу и већи посед лопте, али то нису успели да реализују у резултатску предност. Само у пар наврата на обе стране су упућени шутеви у оквир гола, али нису били проблематични за голмане који су успешно сачували мреже.

А онда у 77. минуту у контри Младости Лазар Јовановић користи центаршут Лековића са леве стране и упућује шут главом који Партизанов голман успева да одбије, али Јовановић поново шутира са петерца и лопту убацује у мрежу за вођство Младости.

На новој табели Суперлиге Младост ће имати 12 бодова, а Партизан, после овог пораза, остаје на 23 бода.

Ток меча:

16.56 - Завршен је меч младости и Партизана који су домаћини добили са 1:0. Младост слави победу захваљујући поготку Лазара Јовановића.

16.35 - Гооол! Младост води са 1:0. Лазар Јовановић користи центаршут са леве стране и упућује шут главом који Партизанов голман успева да одбије, али Јовановић поново шутира са петерца и лопту убацује у мрежу за вођство Младости.

16.23 - Велика шанса за Партизан. Садик успева да изађе сам наспрам голмана Зечевића, али не успева да га савлада и резултат остаје 0:0.

16.22 - Измена у тиму Партизана. Из игре излази Здјелар а на његово место улази Сума.

16.12 -Настављена је игра у истом ритму као у првом полувремену. На обе стране било је по неколико мањих прилика које нису искориптене да би се озбиљније ухрозио противнички гол.

16.03 - Почело је друго полувреме дуела Младости и Партизана. У саставима тимова нема измена.

15.47 - Завршено је прво полувреме утакмице Младости и Партизана. Није било озбиљнијих шанси за погодак ни на једној страни, а током већег дела игре Партизан је имао нешто већи посед лопте. На одмор се отишло без голова после једног минута надокнаде.

15.24 - Краћи прекид игре ради указивања лекарске помоћи голману Младости и Садику после судара у шеснаесетрцу Младости.

15.18 - На почетку меча равноправна игра противника већином на средини терена. Партизан има нешто већи посед лопте, али ни пред једним голом нема већих шанси.

15.01 -Почео је меч Младости и Партизана.

Састави тимова: 

Младост : Зечевић, Андрић, И. Милошевић, Шатара, Лековић, Б. Милошевић, Јовановић, Павловић, Елиомар, Радивојевић, Одита. Тренер: Горан Станић.

Партизан : Стевановић- Милетић, Остојић, Павловић, Урошевић, Здјелар, Шћекић, Тошић, Натхо, Асано, Садик. Тренер: Саво Милошевић.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи