Милошевић: Нема више калкулација, најјачи тим у Лучанима

Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић изјавио је да неће више "ротирати" играче и да ће против Младости у Лучанима извести најјачи састав, без обзира на то што у четвртак у Хумску стиже Манчестер јунајтед.

Утакмица 12. кола Суперлиге између Младости и Партизана игра се у суботу од 15 сати.

"Поново се враћамо после паузе нашој лиги, још један меч и почетак мини-циклуса. Улазимо у устаљени ритам. Што се тиче нашег противника, то је екипа која већ шест-седам година игра препознатљив фудбал, један на један по целом терену, није се променило ништа у њиховој филозофији. Чека нас тежак задатак, а сви знамо да нам је победа неопходна. Играћемо у најјачем могућем саставу, нема више калкулација", рекао је Милошевић на конференцији за новинаре.

Он је говорио и о повреди Лазара Марковића.

"Коначну дијагнозу не можемо да знамо. Последње информације су охрабрујуће о дужини опоравка и надам се да ће бити три-четири недеље. Јако ми је жао због тога што се десило. Његов рад у последњих месец дана је феноменалан. Период опоравка и повратка у такмичарски ритам неће бити лак. Убеђен сам да ако Лазара физички заштитимо од будућих проблема, мислим да ће се вратити на још виши ниво, јер је сад много бољи него са 20 година, чак ће стићи опет и до репрезентације", поручио је Милошевић.

број коментара 0 Пошаљи коментар