Косановић: Почињемо да личимо на екипу каква желим да будемо

Тренер фудбалера Радничког из Ниша Милорад Косановић изјавио је да очекује тешку утакмицу против Напретка, али да верује да екипа може до три бода. Утакмица 12. кола Суперлиге између Радничког и Напретка игра се у суботу од 18 сати у Нишу.

"Отварамо серију од шест утакмица до следеће репрезентативне паузе и свака од њих биће изузетно битна. Ова прва против Напретка вероватно је и најтежа и најважнија у том низу, не само због бодова који би нам пуно значили, већ и због снаге противника и његових амбиција. Напредак има бољи тим него што то табела тренутно показује. Радили смо добро током паузе, почињемо да личимо на екипу каква желимо да будемо и мислим да смо спремни за овај меч. Против Напретка морамо да "трајемо" 90 минута и да искористимо сваку ситуацију која може да нас одведе ка циљу", изјавио је Косановић на конференцији за медије.

Он је прокоментарисао и ривалитет два клуба.

"Знам за тај локални ривалитет, још из времена када сам радио у Крушевцу. Ипак, тај ривалитет је више везан за навијаче два клуба, док су играчи углавном нови на обе стране и то никако не би смело да их оптерећује. Нама је овај меч јако битан и без обзира на име противника наш циљ су три бода која ће нас ставити у добру позицију у првенству", поручио је Косановић.

Утакмица 12. кола Суперлиге између Радничког и Напретка игра се у суботу од 18 сати у Нишу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво