Звезда дочекује Рад, дерби на Брду

Фудбалери Црвене звезде дочекују Рад у мечу 12. кола Линглонг Суперлиге Србије. Меч почиње у 20.00 часова. У првом мечу кола играју Чукарички и Војводина од 18.00. Остали мечеви на програму су у суботу. Ток сусрета пратите на нашем порталу.

Црвено-бели пред гостовање у Лондону против Тотенхема у трећем колу Лиге шампиона, на свом терену играју против Рада, који ће послужити као генерална проба пред пут у Енглеску. Сигурно је да Звезда жели да победом направи лепу увертиру пред изазов у најелитнијем европском такмичењу. 

С друге стране играчи Рада који су тренутно на предпоследњој позицији, желе да побегну из опасне зоне и дуелом против лидера наговесте излазак из кризе.

Очекује нас занимљив дуел на нашем највећем стадиону, а почиње у 20.00 часова. 

Коло отвара дерби, састају с едруги и трећи на табели. Трећепласирани Чикарички дочекује Војводину, обе екипе имају по 25 бодова, тако да ће победник остати усамљен у трци за лидером првенства и макар на неколико сати бити на првом месту. Треба напоменути да домаћин има утакмицу мање.

Меч на Бановом брду почиње у 18.00 часова. Остали сусрети кола играју се у суботу.

Распоред 12. кола Линглонг Суперлиге:

Чукарички - Војводина (18.00)
Црвена звезда - Рад (20.00)

Субота:
Младост - Партизан (15)
Вождовац - Мачва (18)
Јавор - ТСЦ (18)
Пролетер - Радник (18)
Раднички - Напредак (18)
Спартак - Инђија (18)

Табела:
Црвена звезда 27 бодова, Војводина 25, Чукарички 25, ТСЦ 24 бода, Партизан 23, Раднички 19, Вождовац 17, Спартак 12, Пролетер 12, Напредак 11, Радник 11, Јавор 9, Младост 9, Инђија 7, Рад 7, Мачва 3.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи