Припадници Војске Србије бесплатно на утакмице Црвене звезде

Припадници Војске Србије убудуће ће бесплатно моћи да посматрају утакмице фудбалера Црвене звезде у Суперлиги и Купу Србије, објављено је на сајту црвено-белих.

Бесплатне улазнице, уз војну књижицу, моћи ће да се преузму на благајнама стадиона "Рајко Митић", а уговор о сарадњи потписали су начелник одељења за цивилно-војну сарадњу Војске Србије, пуковник Драган Месаровић, и председник црвено-белих, Светозар Мијаиловић,.

"Данас је леп дан за све чланове Војске који су љубитељи фудбала, нарочито навијаче Црвене звезде, који ће већ од утакмице са Радом у петак имати прилику да буду Звездини гости, што значи да ће бесплатно моћи да гледају и уживају у фудбалским мајсторијама нашег најбољег клуба. Ми смо до сада имала веома лепу сарадњу са Звездом која је интензивирана у претходних годину дана кроз посете јединицама Војске Србије, као и обиласке музеја Црвене звезде", изјавио је Месаровић.

Он је посебно истакао претходне две акције – посету омладинаца Црвене звезде и дружење са војницима који су на одлужењу војног рока у центру за обуку копнене војске у Пожаревцу, као и посету првотимаца Гарди Војске Србије и 264. ваздухопловној бригади.

"Ове посете су значајне за нас, пре свега због подизања спортске културе припадника Војске, а сматрам да су значајне и за руководство Црвене звезде у смислу неговања традиције и поштовања патриотизма као једног од услова мотивације. Захвалио бих се руководству клуба Црвена звезда на овој акцији и да пожелим да остала спортска друштва и клубови прате овај леп пример", рекао је пуковник Месаровић.

Мијаиловић је као одличну оценио сарадњу Војске Србије и Звезде.

"Овом акцијом пружамо могућност припадницима Војске Србије да присуствују утакмицама које наш клуб има. Са друге стране, сарадња потврђује опредељење клуба као друштвено-одговорне институције у фудбалу да омогући боље упознавање са оним што она ради кроз разноврсност сарадње које смо до сада имали. Пуковник Месаровић је подсетио да смо до сада имали доста акција и подршке према напорима које Војска Србије чини у смислу друштвеног ангажовања кроз оно што наш клуб ради. Верујем да и припадницима Војске Србије, посебно навијачима Звезде, представљају велико задовљство резултати које Црвена звезда постиже. Надам се да ћемо заједничким снагама и подршком нашим фудбалерима постизати резултате који ће све обрадовати", поручио је Мијаиловић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво