Митровић: Два лака и слатка гола

Нападач Србије и двоструки стрелац у победи против Литваније Александар Митровић био је задовољан резултатом у Вилњусу.

Србија је у понедељак увече победила Литванију са 2:1, у квалификацијама за ЕВРО 2020.

"Битно је да смо узели три бода и сада идемо даље. Могао је да буде још неки гол. Победа и три бода, лепо смо заврши овај циклус и лепо се враћамо у клубове", рекао је Митровић новинарима после меча.

Он је истакао да је пад концентрације био узрок слабије игре у последњих неколико минута меча.

"Фали мало више концентрације и да се мало више остане у утакмици, да се остане фокусиран на утакмицу без обзира на резултат. Имали смо падове, посебно пред крај утакмице када смо дозволили шансе, дозволили смо им да буду опасни. Могли смо утакмицу да завршимо раније", рекао је Митровић.

Њему за је оба гола асистирао Адем Љајић.

"Дочекао сам и ја да ми Љајић намести гол. Шалим се, две стварно лепе асистенције. Знамо се дуго, играмо заједно. Изгледало је просто и једноставно. Доста оваквих голова сам дао на тренингу, вежбали смо. То је плус када знате саиграче. Мислим да су оба гола дошла из тога што је он знао да ћу ја да будем на правом месту, а ја да ће он да одигра такву лопту. Два лака гола, али и слатка", закључио је Митровић.

Митровић је у Вилњусу постигао два поготка, укупно 31 у националном дресу.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво