Тумбаковић: Постоје неке ствари које не могу више да толеришем

Селектор Србије Љубиша Тумбаковић није био задовољан после победе над Литванијом. "Орлови" су победили у Вилњусу са 2:1, у мечу шестог кола групе Б квалификација за Европско првенство.

Тумбаковић је новинарима после дуела казао да се неке грешке понављају и да неће имати стрпљења за такве ствари.

"Има много негативних ствари о којима ћемо морати веома озбиљно да размислимо. Како смо све више заједно, не постоје неке ствари које могу да толеришем. Без обзира на резултат. Има пропуста које екипа са озбиљним циљевима не сме себи да дозволи", рекао је Тумбаковић.

Овим тријумфом наш национални тим задржао је трећу позицију на табели групе Б, али сада има само бод мање од другопласиране Португалије, која је изгубила од Украјине истим резултатом

"Још смо далеко. Тај бод је јако далеко. Чудо од нас зависи. Морамо да побеђујемо. Победа Украјине је била очекивана, баш је озбиљна екипа. Португалија је такмичарска екипа, али када наиђе на неког равног... Очекивао се тесан резултат, знајући Украјину."

Селектор је казао да се осетила нервоза по примљеном поготку.

"Наравно да је било нервозе. При 2:0 је требало да приведемо крају утакмицу. Пала је концентрација, примили смо гол и целу утакмицу довели у питање. Није добро да примамо голове, посебно од слабијих екипа, да будемо објективни", додао је Тумбаковић.

Два меча су остала до краја квалификација и уколико Србија победи у оба (Луксембург и Украјина код куће), а Португалија неочекивано испусти бод(ове) против Литваније или Луксембурга, Србија ће се пласирати на Европско првенство кроз квалификације.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
2° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво