"Ђаволи" нашли решење за проблеме, Манџукић стиже на Олд Трафорд

Хрватски нападач Марио Манџукић биће прво појачање Манчестер јунајтеда у јануарском прелазном року, тврде острвски медији.

Манчестер јунајтед муку мучи ове сезоне, а један од најозбиљнијих проблема менаџера Олеа Гунара Солскјера је неефикансост екипе.

Острвски медији преносе да је управа "ђавола" договорила личне услове са хрватским нападачем Манџукићем, коме Јувентус неће правити проблем да промени средину.

Искусном 34-годишњем нападачу јасно је стављено до знања да за њега нема места у плановима Мауриција Сарија, а вредност транфера требало би да износи 10 милиона фунти.

Манџукић је летос одбио уносне понуде из Катара и америчке МЛС лиге, пошто сматра да још није рекао последњу реч у европском фудбалу.

Остаје само велико питање да ли ће Солскјер дочекати јануар на клупи Јунајтеда, пошто му се менаџерска фотеља већ увелико дрма.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи