Манчини остаје селектор Италије до 2022. године

Селектор репрезентације Италије Роберто Манчини потписаће нови уговор до 2022. године, односно до Светског првенства у Катару, преноси Калчомеркато.

Како се наводи, Фудбалски савез Италије (ФИГЦ) и Манчини прошле године договорили су да, у случају пласмана на ЕУРО, аутоматски активира клаузула о продужетку сарадње.

Како су Азури после победе над Грчком (2:0) то и урадили, бившем тренеру Интера и менаџеру Манчестер Ситија следује нови уговор до Мундијала у Катару.

Италијани имају седам победа из исто толико утакмица у квалификационој Ј групи, са чак девет бодова више од Финске, а 11 од Босне и Херцеговине и Јерменије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво