Тумбаковић о Јовићу: Није се јавио, не знам да ли је повређен

Селектор репрезентације Србије Љубиша Тумбаковић прокоментарисао је одсуство Луке Јовића. Јовић није позван за пријатељску утакмицу са Парагвајем, односно квалификациону против Литваније, које "орлове" очекује у понедељак.

Шпански лист Ас је током дана пренео да је Тумбаковић љут јер је Јовић слагао да је повређен за меч са Луксембургом, а четири дана после тога је играо за Реал Мадрид и да га због тога селектор није позвао за меч са Литванијом.

"Немам ја права да будем љут ни на кога. Имам право да радим свој посао на начин за који мислим да је најбољи. Лука Јовић је млад играч и педагогија је део мог посла, али и односа, родитељског и тренерског. Ипак, морам да водим рачуна о интересу посла којим се бавим. Он се јавио поруком и ја сам схватио да тај његов одговор тражи објашњење које је директно. Он то није урадио, не видим разлога да бих се љутио. А да ли је био повређен, то треба да одговоре лекари, а не ја", рекао је Тумбаковић и додао:

"Морам да признам да сам више сам очекивао да причамо о сутрашњој утакмици, а Лука Јовић није овде. Имамо јако пуно простора да причамо на ту тему кад се вратимо. Да питате зашто се није јавио селектору, да ли је био повређен, разумем све... Ја овог момента, уз све проблеме у транспорту имам проблем организације тренинга и припрема за утакмицу. Причаћемо, у реду, али после утакмице, не сад", закључио је Тумбаковић.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво