Михајловић путем видеа: Сигуран сам да ћу победити болест

Српски фудбалски тренер Синиша Михајловић путем видео снимка послао је поруку навијачима Болоње и поручио им да му они дају велику снагу у борби против леукемије. Михајловић је недавно завршио други циклус хемотерапија и ускоро га чека нови, али без обзира на такву ситуацију водио је екипу на три од седам утакмица Серије А.

Михајловић, који је тренутно у Риму на кратком одмору, пропустио је јучерашњи ревијални меч легенди Болоње и Реал Мадрида на 110. рођендан Болоње на стадиону "Ренато Далара".

"Жао ми је што нисам могао да присуствујем, скоро сам изашао из болнице и хтео сам да одем кући како бих провео неко време са породицом. Надам се да разумете... Хвала свим навијачима Болоње и клубу на свему што је урадио за мене", рекао је Михајловић путем видеа који су објавили италијански медији.

Легендарни Србин поновио је да је уверен да ће победити болест.

"У тешким тренуцима остали сте близу мене и дали ми снагу. Борим се са болести и сигуран сам да ће бити све добро на крају, да ћу победити. Хвала и Реал Мадриду што је дошао у Болоњу да увелича прославу, цео град мора да буде поносан", закључио је.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво