Звездин Јевтовић: Драго ми је што идемо да играмо на Космету

Фудбалер Црвене звезде Милан Јевтовић каже да се радује гостовању на Космету екипи Трепче, највише због навијача из тог дела Србије.

Црвена звезда у среду игра против трећелигаша у Звечану прву рунду Купа Србије.

"Изузетно ми је драго што ћемо имати прилику да играмо на Космету. Велика је радост за навијаче Црвене звезде који тамо живе што ће имати прилику да уживо гледају утакмицу. Очекујем велики број наших навијача", рекао је Јевтовић за клупски сајт.

Он је подсетио да његов тим мора да у тај меч уђе максимално припремљен и фокусиран, без обзира што се налази у густом распореду.

"Очекујем да остваримо победу и пласирамо се у осминуфинала. Знамо да Звезда увек има највише амбиције. Више сам него задовољан постигнутим у претходном периоду, а победа против Трепче омогућила би нам да у добром расположењу одемо на репрезентативну паузу".

Како је нагласио, црвено-беле може да радује што имају велики фонд играча и јаку конкуренцију на свакој позицији.

"Иако имамо велики број играча који су сада отишли на окупљање репрезентација, знам да ће у Косовској Митровици изаћи на терен екипа која је потпуно спремна да донесе радост нашим навијачима. На тренеру је да одлучи ко ће играти, а на нама је да професионално приступамо и дајемо све од себе", закључио је Јевтовић.

Утакмица између Трепче и Црвене звезде заказана је за среду у 14 сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи