Партизан писао Уефи: Не можемо да останемо неми

Фудбалски клуб Партизан незадовољан суђењем у Суперлиги затражио је одговор од Судијске комисије да ли постоје притисци и саопштио да су о свему обавестили Уефу.

"Не можемо остати неми услед већ сада тешко бројивих ситуација које прете да озбиљно угрозе регуларност такмичења. Следствено томе, обратили смо се дописом уз пратећу документацију судијској комисији Уефе у намери да скренемо пажњу на превелики број и учесталост судијских грешака у српском фудбалу", наводи се у саопштењу клуба.

Уједно, ФК Партизан захтева одговоре од судијске комисије ФСС на питање постоје ли притисци у делегирању судија за утакмице у домаћем шампионату.

"Уколико ова комисија не буде одговорила на ово питање или буде негирала постојање притисака, ФК Партизан тада држи да онда ова комисија свој посао не обавља стручно, професионално и по правилима службе. У том случају, очекујемо да сви чланове ове Комисије хитно поднесу оставке а, уколико то не учине, захтеваћемо смену комплетне судијске комисије ФСС и избор људи од кредибилитета, угледа и објективног поступања у овој најсензитивној ствари у домаћем такмичењу", између осталог поручују из Хумске.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво