Милошевић: Вероватно смо изгубили борбу за титулу

Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић, после пораза од Вождовца са 2:1, рекао је да су овим поразом, у оваквим околностима, црно-бели изгубили шансе да уђу у борбу за титулу.

"Нисмо успели да повратимо енергију од пре неки дан. Честитам Вождовцу на победи. Не могу да замерим на хтењу. Имали смо много више од игре, много шанси и опет нисмо успели да искористимо неке од њих. Фалило је енергије. Вероватно смо са овим изгубили борбу за титулу. Мислим да није реално очекивати да ми уђемо у борбу за титулу у оваквим околностима", рекао је Милошевић новинарима после меча.

Новинари су Милошевића питали на које околности тачно мисли.

"Рекао сам да нећу да коментаришем суђење. Знате ви које су то околности. Просто је немогуће ући у борбу за титулу. Ако се то некоме не свиђа, не могу да лажем друге, али не могу да лажем и себе", рекао је Милошевић.

Он је упитан и која је онда сврха играња до краја првенства.

"Трудићемо се да дамо све од себе до краја првенства, да радимо најбоље што умемо. То је то", рекао је Милошевић и осврнуо се на подршку навијача коју је добио на крају меча:

"Наравно да подршка значи, има људи који виде све".

Истакао је да све што је до Партизанове игре његова кривица и одговорност.

"Индивидуалне грешке не могу да замерим, то се дешава, посебно када су млади играчи у питању. Не можете их због тога прецртати и кривити", закључио је Милошевић.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво