Реми Болоње и Лација, Роми само бод, победа Аталанте

Фудбалери Болоње и Лација одиграли су нерешено – 2:2, Рома ремизирала са Каљаријем, 1:1, Аталанта победила Леће резултатом 3:1 у мечевима седмог кола Серије А.

Михајловић је водио екипу са клупе. Приликом изласка на терен бурно је поздрављен од целог стадиона, посебно од тренера супарничке екипе Симонеа Инзагија. Домаћин је два пута водио, постигао и трећи гол, али он је након ВАР-а поништен. Гост је имао прилику у финишу меча да победи, али је промашио пенал.

Изузетно узбудљив меч, нарочито у првом полувремену, у наставку чести прекиди, два црвена картона, једна поништен гол, промашен пенал гостију, ипак без промене резултата.

Болоња је повела у 21. минуту. Орсолини је одлично продро по десној страни, упутио центартшут, највиши у скоку је био Крејци и главом сместио лопту у мрежу.

Гости су изједначили два минута касније. Лулић је одлично упослио Имобилеа у казненом простору, а овај је прецизним ударцем савладао голмана, шутиравши у његов ближи угао.

Домаћ је поново повео у 31. минуту. Сванберг је одлично шутирао искоса са леве стране са око 14 метара, преварио је голмана, али је погодио стативу, на одбијену лопту натрчао је Палацио и пласирао је у мрежу.

Ново изједначење уследило је у 39. минуту. Алберто је пустио лопту у простор у казненом простору, она стиже до Имобилеа који се изборио са одбраном и савладао голмана.

У 52. минуту Сванберг је постигао трећи гол за домаћине, међутим након прегледа ВАР-а судија је поништио погодак.

Од 60. минута Лацио је играо са играчем мање, други жути, а уједно и црвени картон, зарадио је Лукас.

У 70. минуту снаге на терену су изједначе. Након што је судија прегледао снимак директан црвени картон добио је Медел.

То није био крај узбуђењима, у 88. минуту досуђен је пенал за лацио, али је Кореа био непрецизан.

Рома и Каљари одиграли су нерешено 1:1. Каљари је повео у 26. минуту. Прецизан са беле тачке био је Жоао Педро. Рома је изједначила у 31. минуту. Аутогол постигао је Цепители.

Торино и Наполи одиграли су без голова.

Данашњи резултати мечева седмог кола Серије А:

Фиорентина - Удинезе 1:0
Рома - Каљари 1:1
Аталанта - Леће 3:1
Болоња - Лацио 2:2
Торино - Наполи 0:0

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво