Mенхенгладбах „петардом“ на врх табеле

Фудбалери Борусије из Менхенгладбаха савладали су Аугсбург са 5:1 и попели се на чело Бундеслиге. Победа Волфсбурга, реми Ајтрахта и Вердера.

Борусија је овом победом упусала и шеснаести бод, пет победа, један нерешен и један пораз, и сада има два више од пет екипа које предводи Бајерн са 14 бодова. Аугсбург је остао на пет бодова и тренутно је 15. на табели Бундеслиге.

Све је било решено у првих 13 минута. Домаћин је повео већ у другом минуту. Турам је одлично прошао по левој страни, упутио повратну у казнени простор на њу је налетео Захарија и закуцао је у мрежу.

Шест минута касније на семафору је стајало 2:0. Слична ситуација као код првог гола. Плеа је упутио повратну лопту на десној страни, која долази до Хермана, овај прецизним ударцем матира голмана.

Домаћин је до 3:0 дошао у 13. минуту. Поново је иста двојка била у главној улози, овог пута на левој страни. Плеа се одлично ослободио чувара, проналати Хермана, који је још једном прецизан за убедљиво вођство своје екипе.

То ниј ебило све а први део игре. У 39. минуту Менхенгладбах долази до предности од 4:0. Плеа користи катастрофалну грешку голмана Кубека и после две асистенције успева да се упише у листу стрелаца.

Гости су смањили предност у 80. минуту. После доброг напада Аугсбурга уследио је шут са дистанце, голман одбија лопту на који је налетео Нидерлехер и спровео је у мрежу.

Коначан резултат - 5:1, постављен је у 89. минуту. Херман је био несебичан у казненом прстору упослио је Емболоу, који се наша сам испред голмана и с аоко једанаест метара послао лопту у мрежу.

У наредном колу Мехенгладбах гостује у Дортмунду, а Аугсбург дочекује Бајерн.

Резултати данашњих мечева:

Менхенгладбах - Аугсбург  4:1

Волфсбург – Унион Берлин 1:0

Ајтрахт - Вердер 2:2

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво