Милнер "уз звук сирене" за савршен скор Ливерпула

Фудбалери Ливерпула забележили су и осми тријумф у осмом колу Премијер лиге, а победоносни гол против Лестера постигао је Џејмс Милнер у 85. минуту утакмице.

Лестер је на "Енфилду" потврдио да се налази у сјајној форми, али су у последњим тренуцима утакмице остали без бодова.

"Црвени" су до предности дошли у 40. минуту поготком Садија Манеа, да би изједначио Џејмс Мадисон у 80. минуту.

Ипак, судија Каван досудио је пенал у 93. минуту, после неопрезног старта Марка Олбрајтона, а ВАР је само потврдио одлуку главног судије меча.

Сигуран извођач најстроже казне био је Милнер, па је Ливерпул после осам одиграних утакмица први на табели Премијер лиге са максимална 24 бода.

Астон Вила је била убедљива на гостовању у Норичу (5:1), Барнли је минималним резултатом савладао Евертон, док у утакмици између Вотфорда и Шефилд јунајтеда није било голова.

У последњој утакмици дана, Кристал Палас је као гост савладао екипу Вест Хема са 2:1.

Домаћи су повели голом Алера у 54. минуту, да би преокрет "орловима" донели Ван Анхолт са беле тачке и Џордан Ају у 87. минуту утакмице.

Ливерпул је први на табели са 24 освојена бода, Сити има 16 уз утакмицу мање, док су по 14 сакупили Лестер и Кристал палас.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво