Хофенхајм нанео Бајерну први пораз у Бундеслиги

Фудбалери Хофенхајма савладали су као гости екипу Бајерна са 2:1, у утакмици седмог кола Бундеслиге. Кикс Бавараца није искористио Дортмунд, који је играо 2:2 у Фрајбургу.

После блиставе партије у Лиги шампиона и победе над Тотенхемом од 7:2, бајерн је забележио и први пораз у сезони. На Алијанц арени у Минхену Хофенхајм је славио са 2:1.

У првом полувремену није било голова, а први су до предности стигли гости, голом Адамјана у 54. минуту. Баварци су изједначили поготком Левандовског, док је тријумф гостима донео Адамјан у 79. минуту.

Кикс Бајерна није искористила Борусија, која је у Фрајбургу играла 2:2 са истоименим тимом. "Милионери" су два пута водили головима Витсела и Хакимија, али се Фрајбург враћа у живот погоцима Валдшмита и аутоголом Акађија у последњим тренуцима сусрета.

Леверкузен и Лајпциг играли су 1:1, док је Мајнц као гост био бољи од Падерборна 2:1.

У последњој утакмици дана, Шалке и Келн играли су 1:1. Сердар је донео предност домаћину, да би у последњим тренуцима меча изједначио Ектор. 

Знаимљиво је на врху табеле – Бајерн, Дортмунд, Лајпциг и Леверкузен и Шалке освојили су по 14 бодова, а прилику да их престигну имаће Менхенгладбах са 13 (у недељу против Аугсбурда) и Волфсбург са 12 (у недељу против Унио Берлина) бодова.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи