Алкмар и Јунајтед играли без голова

Фудбалери АЗ Алкмара и Манчестер јунајтеда играли су 0:0 у утакмици другог кола Групе Л у Лиги Европе. Београдски црно-бели и гигант из Манчестера после два кола имају по четири освојена бода.

Алкмар је против Јунајтеда био бољи ривал, а о игри "ђавола" најбоље сведочи чињеница да нису упутили ниједан ударац у оквир гола холандског тима.

Криза игре и резултата острвског великана је евидентна, иако после две утакмице заузимају друго место на табели Групе Л са четири освојена бода, колико има и првопласирани Партизан.

Алкмар је дошао и до другог освојеног бода у такмичењу, док је Астана на зачељу табеле без бодова.

У трећем колу Групе Л, Партизан ће 24. октобра на свом терену дочекати екипу Јунајтеда, док се у другом мечу састају Алкмар и Астана.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво