Милошевић за РТС: Најбоље издање Партизана

Тренер Партизана Саво Милошевић након победе у гостовању над Астаном био је задовољан издањем његових изабраника, али напомиње да је меч морао бити раније решен у корист српске екипе.

"Задовољна сам свим стварима које смо тражили и инсистрирали, чак и више него што сам очекивао, али опет наша стара бољка могла је да нас кошта, требали смо да завршимо меч раније, много шанси смо имали, али добро, морамо бити задовољни, ово је можда било најбоље издање Партизана", први су утисци Милошевића након меча.

"Ово је јако тежак терен за игру и противник за гостовање, није лако створити до десет чистих шанси, ситуације један на један са голманом противника, али све честитке момцима", додаје Милошевић.

Партизан је уписао битну победу, али је тренер српске екипе у неколико наврата био доста нервозан на клупи.

"Ради се о детаљима које ми видимо са клупе и када добро иде и ми морамо да реагујемо. Обично детаљи коштају скупо, нервирам се јер знам да екипа може још боље", изјавио је Милошевић.

Тренер Партизана нагласио је да непосредно након победе нема преозбиљних разговора са играчима, већ да је то време за славље. 

"Једино време у фудбалу је сат, два после меча, када их треба пустити да уживају када то заслуже, а овога пута то јесу", закључио је Милошевић. 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи