Тошић за РТС: Ишли смо на победу

Фудбалер Партизана Зоран Тошић био је задовољан игром свог тима у тријумфу против Астане. Били смо веома компактни, сигурни назад, јако опасни у контранападу, рекао је Тошић за РТС.

Партизан је одиграо одличан меч против Астане, а Тошић каже да његов тим сваку утакмицу иде на победу.

"Ми смо фантастична екипа и то смо доказали вечерас. Играмо леп фудбал, атрактиван, офанзиван, са много шанси... Нажалост, вечерас смо искористили само две, иако смо имали можда и десетак. Самопоуздање нам се подиже, као и свест о квалитету. Знамо колико можемо и идемо даље", рекао је Тошић.

Тошић је задовољан игром коју је пружила екипа Партизана.

"Ми смо, као и у свакој утакмици, ишли на победу. Играли смо нашу игру, као што је тренер рекао на конференцији. Били смо веома компактни, сигурни назад, јако опасни у контранападу, конкретни, са много шанси и добрих лопти. Астана је одличан домаћин, она игра добар фудбал поготово код куће и нормално је да ћемо ми у неком тренутку бити у подређеном положају, што смо и очекивали. Али и тада смо били блиски, стајали уско, заједно се бранили. Мимо гола нису озбиљније припретили", завршио је играч Партизана.

Наредни меч Партизан у Лиги Европе игра 24. октобра против Мначестер јунајтеда.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи