Милојевић и фудбалери Звезде: Лепо је обрадовати децу

Тренер Црвене звезде Владан Милојевић и фудбалери Марко Марин, Милош Дегенек, Немања Милуновић и Милан Борјан истакли су да им је драго што су клупском опремом обрадовали малишане из Универзитетске клинике у Тиршовој и пожели им брз опоравак.

Они су, у дану када је Црвена звезда донирала 100.000 евра болници у Тиршовој за нову опрему, посетили децу на одељењу ортопедије и обрадовали их поклонима са обележјима клуба.

Тренер Милојевић нагласио је да се црвено-бели неће зауставити са овако хуманим акцијама.

"Јако сам срећан што смо успели да дођемо до деце. Знамо шта Црвена звезда чини, направљен је феноменалан гест и у овим временима потребно је да будемо хумани. По изразу лица и неописиве среће деце када су видела играче. За нас је то можда мало, а за најмлађе много", рекао је Милојевић новинарима.

Капитен Марин и саиграчи облишли су три собе и уручили око 20 кеса са многобројним поклонима.

"Битна и лепа акција Црвене звезде, обрадовали смо децу и желимо им да се што пре опораве. Дали смо им позитивну енергију, срећан сам што можемо деци да помогнемо и улешамо дамо", рекао је Марин.

Дефанзивац Милуновић каже да му је дечији осмех, као оцу два детета, највећа радост, са чиме се сложио и други играч из штоперског тандема Милош Дегенек.

"Значи нам много што смо данас у Тиршовој, велика је ствар од клуба да помогне болници. Деца су наша будућност. Сви бисмо волели да деца што пре оздраве и дођу на било који стадион, да се баве спортом и здравим животом. Желимо им брз опоравак", поручио је Дегенек.

Голман Милан Борјан пожелео је деци брз опоравак и да се врате на игралишта како би се бавила спортом и здравим животом.

"Није лепо видети децу у болници, али драго ми је да смо били данас ту да им донесемо осмех на лице. Видели смо колико им значи, леп је гест Звезде да помогне. Порука за њих је да увек морају да се боре за живот и дају максимум да ће добре ствари доћи. Драго ми је што сам био део ове акције и што смо дошли да им улепшамо дан", закључио је Борјан.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво